1950: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ml:1950; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ckb:١٩٥٠)
c (bot Menambah: ml:1950; kosmetik perubahan)
 
== Prastawa ==
* [[Angkatan Perang Ratu Adil]] mbaléla (APRA) ing Bandung
* [[Andi Aziz]] mbaléla ing Makassar
* [[Republik Maluku Selatan]] (RMS) mbaléla ing Maluku
* [[Ibnu Hajar]] mbaléla ing Kalimantan Kidul
 
== Lair ==
 
== Seda ==
* [[Jendral Sudirman]], [[29 Januari]]
 
{{Stub}}
 
[[Kategori:1940-an]]
 
[[mi:1950]]
[[mk:1950]]
[[ml:1950]]
[[mr:इ.स. १९५०]]
[[ms:1950]]
40.591

besutan