1909: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ml:1909
c (bot Menambah: ckb:١٩٠٩)
c (bot Menambah: ml:1909)
[[mi:1909]]
[[mk:1909]]
[[ml:1909]]
[[mn:1909]]
[[mr:इ.स. १९०९]]
40.137

besutan