Parembugan Naraguna:FoxBot: Béda antara owahan

931 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
←Ngganti kaca karo '{{softredirect|:nl:Overleg gebruiker:Foxie001}}'
(Sugeng rawuh!)
 
(←Ngganti kaca karo '{{softredirect|:nl:Overleg gebruiker:Foxie001}}')
 
{{softredirect|:nl:Overleg gebruiker:Foxie001}}
Panganggé {{PAGENAME}}, '''[[Wikipedia:Sugeng rawuh|Sugeng rawuh]] ing Wikipédia Basa Jawi!'''
 
Sawetawis pranala (''link'') punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing [[Wikipedia]]:
 
*[[Wikipedia:Miwiti kaca enggal|Miwiti kaca enggal]]
*[[Wikipedia:Nyunting kaca|Caranipun nyunting artikel]]
*[[Wikipedia:Paugeran maringi asma artikel|Pitedah maringi asma artikel ingkang saé]]
*Menawi badhé nyobi damel artikel sumangga nyobi ing [[Wikipedia:Kothak wedhi|kothak wedhi]].
*Menawi badhe ngajoaken usulan utawi ngrembag prakawis tartamtu wonten ing [[Wikipedia:Warung Kopi]].
 
 
Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik <nowiki>~~~~</nowiki> (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!
'''Welcome to Javanese Wikipedia'''. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|wicara]]</sup> 00:24, 9 November 2009 (UTC)
4

besutan