Wong Sasak: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: fr:Sasak
(typo kat)
c (bot Mengubah: fr:Sasak)
[[en:Sasak]]
[[es:Idioma sasak]]
[[fr:SassakSasak]]
[[id:Suku Sasak]]
[[ja:ササク人]]
40.619

besutan