30 Januari: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ang:30 Æfterra Ȝēola; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: ang:30 Æfterra Ȝēola; kosmetik perubahan)
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1649]] - Raja [[Charles I saka Inggris|Charles I saking Inggris]] dipunpenggal.
* [[1820]] - [[Edward Bransfield]] manggihi [[Antarktika]].
* [[1989]] - [[Kedutaan Besar]] [[Amerika Serikat]] ing [[Kabul]], [[Afganistan]] dipuntutup.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
* [[1649]] - Raja Charles I saking Inggris.
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[af:30 Januarie]]
[[an:30 de chinero]]
[[ang:30a30 dæȝÆfterra Æfterran Ȝēolan/ȝƿȜēola]]
[[ar:ملحق:30 يناير]]
[[arz:30 يناير]]
38.032

besutan