Boksit: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: sl:Boksit
c (bot Menambah: id:Bauksit)
c (bot Menambah: sl:Boksit)
[[simple:Bauxite]]
[[sk:Bauxit]]
[[sl:Boksit]]
[[sr:Боксит]]
[[sv:Bauxit]]
40.143

besutan