Wikipedia:Pendhapa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
typo
(fixing searh bar)
c (typo)
*[[Wikipedia:Tutorial| Cara gampil nyerat ing Wikipedia]]
*[[Wikipedia:Warung Kopi| Saran lan pirembagan]]
*[http://tech.groups.yahoo.com/group/wiki-jv/ Milis WkipediawanWikipediawan Jawi]
|}
</div>