Pagawéan: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
c (Pegawèyan dipunalihaken dhumateng Pegawéyan: pasang aksara)
(typo)
'''PegaweanPegawéyan''' ingiku artijroning makna sing ambajembar ikuarupa tumindak utama kang dilakoakédilakokaké [[manungsa]]. Ing artimakna sing luwih cilikciut, tumindak utama mau kanggo golekgolèk [[dhuwit]].
 
Ing sajarah Jawa, pagawéyan ing kalangané wong cilik kang naté katulis tuwa yaiku [[dhalang]] lan [[pelawak]] kang katulis ing [[prasasti]] kuna abad kaping papat [[MasehiMasèhi]].
 
{{stub}}
78.625

besutan