Pagawéan: Béda antara owahan

75 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
profesi
Tidak ada ringkasan suntingan
(profesi)
 
Ing sajarah Jawa, pagawéyan ing kalangané wong cilik kang naté katulis tuwa yaiku [[dhalang]] lan [[pelawak]] kang katulis ing [[prasasti]] kuna abad kaping papat [[Masèhi]].
 
Ing pacelaton padinan, pagawéyan asring silih tembung karo [[profèsi]].
 
{{stub}}
3.255

besutan