1478: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: pnb:1478; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ur:1478ء)
c (bot Menambah: pnb:1478; kosmetik perubahan)
 
== Prastawa ==
* Miturut candra sengkala misuwur sing katulis ing ''[[Babad Tanah Jawi]]''; "Sirna ilang kretaning bumi", keraton [[Majapait]] dibedhah déning para bala Demak.
 
== Lair ==
[[pi:१४७८]]
[[pl:1478]]
[[pnb:1478]]
[[pt:1478]]
[[qu:1478]]
38.419

besutan