Patèn: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (Menambahkan kategori Artikel mawi basa krama (HotCat))
(→‎Pranala jawi: +navbox)
* {{en}} Website resmi Komputerisasi aksara Tradhisional Donya [http://www.unicode.org/roadmaps/bmp/ :: Hanacaraka]
* {{id}} [http://www.pallawa.com/ Software Aksara Jawa]
 
{{hanacaraka}}
 
[[Kategori:Basa Jawa]][[Kategori:Aksara Jawa]][[Kategori:Hanacaraka]]
78.625

besutan