Tembung kriya: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: pnb:کرپا (گریمر); kosmetik perubahan
c (bot Menambah: az:Feil)
c (bot Menambah: pnb:کرپا (گریمر); kosmetik perubahan)
# Kriya owah, yakuwi tembung kriya sing diowahi nalika dadi wasesa.
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Deleng uga ==
* [[Tembung]]
* [[Tembung aran]]
* [[Tembung sesulih]]
 
[[Kategori:Paramasastra]][[Kategori:Basa Jawa]][[Kategori:Tembung]][[Kategori:Tembung kriya]]
[[Kategori:Basa Jawa]]
[[Kategori:Tembung]]
[[Kategori:Tembung kriya]]
 
[[af:Werkwoord]]
[[os:Мивдисæг]]
[[pl:Czasownik]]
[[pnb:کرپا (گریمر)]]
[[pnt:Ρήμαν]]
[[pt:Verbo]]
40.137

besutan