Malaria: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ga:Maláire
c (bot Menambah: ur:ملیریا)
c (bot Menambah: ga:Maláire)
[[fo:Malaria]]
[[fr:Paludisme]]
[[ga:Maláire]]
[[gl:Malaria]]
[[gn:Akanundu ro'y]]
38.937

besutan