Slamet Serayu

854 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
Kaalihaken tumuju Balai Pustaka
(Kaalihaken tumuju Balai Pustaka)
#REDIRECT [[Balai Pustaka]]
'''Dina: {{CURRENTDAYNAME}}, {{CURRENTDAY}}-{{CURRENTMONTH}}-{{CURRENTYEAR}}'''
 
{| border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" style="width: 242px; float:right; margin-left:1em; margin-bottom:0,5em; background:none;"
|-
|<center>'''Kothak basa [[Wikipedia:Babel]]:''' </center>
|-
|{{User id}} {{User jv-1}} {{User en-1}} {{User ms-2}}
|-
|<center>'''Slamet Serayu''' </center>
|-
|{{Penganggo pemantau rc}}
|-
|{{Penganggo pengurus}}
|-
|{{Penganggo pecandu Wikipedia}}
|-
|{{Penganggo Pancasilais}}
|-
|{{Penganggo perokok|rokok=Djarum Coklat / Dji Sam Soe}}
|-
|{{Penganggo kopi}}
|-
|}
 
Nami kula Slamet Serayu, asalipun saking [[Purwokerto]], [[Jawa Tengah]]. Kula langkung lancar menawi ngangge [[basa Banyumasan|basa Jawa Banyumasan]].
 
Mekaten informasi ngenani diri kula.
 
Kagem pengurus/pengangge liya, tulisan/artikel saking kula tulung basa [[Jawa]]-ne dibeneri, suwun.