Parembugan Naraguna:Slamet Serayu: Béda antara owahan

19.675 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
Kaalihaken tumuju Balai Pustaka
(Kaalihaken tumuju Balai Pustaka)
#REDIRECT [[Balai Pustaka]]
Mangga2 nggawé templat Babel! [[User:Meursault2004|Meursault2004]] 11:15, 25 April 2006 (UTC)
 
==Map-bms==
Bung Slamet, saya ubah requestnya di ([[:map-bms:Wikipedia:Pengurus]]), mungkin Anda bisa vote untuk Meursault2004 biar keliatan ada pendukungnya :) [[User:Borgx|Borgx]] 04:43, 1 Juni 2006 (UTC)
 
==matur nuwun==
Matur nuwun atas perhatiannya. saya sendiri juga belum terlalu yakin dengan kemampuan ejaan bahasa Jawa saya. Saya dah daftar di wiki banyumas, nanti saya coba ikut2an nulis. Sekalian saya mau tanya masalah '''kategorisasi'''. Wayang itu masuknya kategori mana ya? Apakah perlu di depan sendiri (mengingat ini wikipedia Jawa), atau masuk ke sub ''budaya''? [[User:Anggoro|anggoro]] 06:29, 1 Juni 2006 (UTC)
 
==map-bms==
Halo, Anda sekarang sysop di map-bms.wikipedia.org Selamat! [[User:Borgx|Borgx]] 00:13, 9 Juni 2006 (UTC)
 
Dari mana beritanya dan bagaimana dengan bung Borgx sendiri juga Meursault?. [[User:Slamet Serayu|Slamet Serayu]] 00:18, 9 Juni 2006 (UTC)
:Beritanya ada di meta, kita bertiga sudah diangkat jadi sysop. :) [[User:Borgx|Borgx]] 00:20, 9 Juni 2006 (UTC)
 
OK selamat juga. [[User:Slamet Serayu|Slamet Serayu]] 00:25, 9 Juni 2006 (UTC)
 
==iseng==
aku ora mudheng maksude sing nang ''talk:primbon'' iku. mungkin wong iseng. btw, selamat atas pengangkatan jadi sysop :) [[User:Anggoro|anggoro]] 08:59, 15 Juni 2006 (UTC)
 
== salin basa ==
 
Mas, aku nyoba ''translate'' beberapa artikel ''Banyumasan'' sing panjenengan posting. Muga2 gak salah :) terus, ing bagian [[Calung]], aku nambahi keterangan yen iku uga ana ing [[Sundha]], apa maneh wis ana [[Calung Banyumasan]]. Suwun [[User:Anggoro|anggoro]] 12:01, 16 Juni 2006 (UTC)
:ha ha ha salah satu penyakit wikipedia emang gini. banyak entry gak jelas. Borx udah bikin [http://id.wikipedia.org/wiki/Kategori%3AArtikel_yang_layak_untuk_dihapus template untuk hapus] sih... [[User:Anggoro|anggoro]] 08:03, 19 Juni 2006 (UTC)
 
== lancang ==
 
Nuwun sewu nek lancang, aku nyoba nata panggonan [[Paribasa Jawa]]. [[User:Anggoro|anggoro]] 05:38, 22 Juni 2006 (UTC)
 
== tembung ==
 
kata (tembung) ''sato'' sering saya temukan untuk mengarah pada arti ''kewan''. dalam penggunaan lain, misalnya: ''sato galak'' berarti ''kewan galak'', ''sato iwak'' berarti ''bangsa kewan sing wujude iwak''.
dalam penggunaan ''sato kewan'', biasanya hal itu merujuk pada ''bangsane kewan''. kira2 begitu yang saya tahu.
:) [[User:Anggoro|anggoro]] 06:05, 30 Juni 2006 (UTC)
 
Mas, sing bageyan ''Dondong'' karo ''duku'' lan ''dhuren'' iku ora kuwalik? ketoke nek nang ''dondong'' karo ''duku'' nganggo sing ''dhuku'' karo ''dhondhong'', nek ''dhuren'' lagi nganggo ''durèn''. kaya nang tembung ''wedi'' (takut) karo ''wedhi'' (pasir).
suwun [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 08:07, 6 Juli 2006 (UTC)
 
::Gak pa pa kok, aku ya lagi ajar. Sing aku gumun malah sampeyan iku. yen dipikir2 Wong Banyumasan nanging nulise nganggo ''ojo'' (''aja'') karo ''opo'' (''apa''). Nek urusan ejaan jawa, katone wong banyumasan luwih kepenak, wong nulise kaya pocapan Banyumasan, he he he... [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 08:50, 6 Juli 2006 (UTC)
 
Oalah, jebul ngono critane. Marai isin, aku. kudune aku bisa gawe wikipedia basa osing, wong maratuwaku seka Banyuwangi, ha ha [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 09:19, 6 Juli 2006 (UTC)
 
:Matur nuwun, nanging aku ora yakin bakal lancar. Luwih becik ngurusi Wikipedia Jawa iki sik. Ikiwae isih keponthal2 durung lancar.[[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 07:36, 7 Juli 2006 (UTC)
 
== Ejaan ==
 
matur nuwun pasetujoné, lan njaluk ngapura nèk malah tambah gawé bingung. masalahé perkara ejaan iki pancèb marai bingung. [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 05:55, 1 Agustus 2006 (UTC)
 
== Pengurus ==
Mas Anggoro wus tak-dadèkaké pengurus kaya panyuwuné mas Slamet :-) [[Panganggo:Meursault2004|Meursault2004]] 12:53, 1 Agustus 2006 (UTC)
 
jebul sampéyan sing marai... matur nuwun kapercayané. [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 03:15, 2 Agustus 2006 (UTC)
 
== kategori ==
 
mas, aku bingung marang editan panjenengan sing nang kategori. contoné nang [[:kategori:Paramasastra]]. kategori Paramasastra dak pikir mlebu dadi ''sub kategori'' nang [[:kategori:Basa Jawa]]. struktur ngéné iki kaya nang wiki '''en''' karo '''id'''. dadi pancèn ana sub kategori. nang ''sub kategori'' uga banjur ana ''sub kategori'' manèh. piyé? apa ana alesan liyané? nuwun. [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 04:38, 2 Agustus 2006 (UTC)
 
== [[special:Allmessages]] ==
 
* Dear Slamet! I want to inform you about a [http://nike.users.idler.fi/betawiki/The_ISO-639-3_list?uselang=jv#jv special platform] to translate the MediaWiki interface in many languages:
# please [http://nike.users.idler.fi/dev/index.php?title=special:Userlogin&type=signup&uselang=jv log in] first
# choose « ‎Basa Jawa‎ · jv: » as user interface [http://nike.users.idler.fi/dev/index.php?title=special:Preferences&uselang=jv language]
# go to [http://nike.users.idler.fi/dev/index.php?title=template:Messages/getting_started&uselang=jv&action=purge] and / or [http://nike.users.idler.fi/dev/index.php?title=special:Allmessages&sort=1&uselang=jv]
* You can reach me most of the time at the [[IRC]]-channel [irc://irc.freenode.net/mediawiki-i18n #mediawiki-i18n]. Best regards [[Panganggo:Gangleri|Gangleri]] · [[Dhiskusi_Panganggo:Gangleri|T]] · [[m:user:Gangleri|m:]] [http://meta.wikimedia.org/wiki/user_talk:Gangleri?action=history Th] · [[m:user talk:Gangleri|T]] 18:55, 7 Agustus 2006 (UTC)
 
: Dear Slamet! Thanks for coming to Betawiki! You are a sysop and bureaucrat now. Best regards [[Panganggo:Gangleri|Gangleri]] · [[Dhiskusi_Panganggo:Gangleri|T]] · [[m:user:Gangleri|m:]] [http://meta.wikimedia.org/wiki/user_talk:Gangleri?action=history Th] · [[m:user talk:Gangleri|T]] 09:15, 8 Agustus 2006 (UTC)
 
== pesen ==
 
aku njajal mlebu nang situsé, kétoké kuwi program gawé ''interface'' terjemahan wikiMèdia versi mutibahasa. [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 05:33, 8 Agustus 2006 (UTC)
*aku ora mudeng interface, sampeyan wae sing ngewakili yo, ngomong wae nek slamet titip salam lagi sibuk. [[Panganggo:Slamet Serayu|Slamet Serayu]] 05:38, 8 Agustus 2006 (UTC)
 
aku ora ngerti basa inggrisé "titip salam", nèk sibuk aku ngerti="busy". Ngomong-omong, matur nuwun wis ngreksa artikel '''magelang'''. aku ora bisa mènèhi apa-apa kejaba nambahi '''map-bms''' nang [[Astamiwa:Recentchanges|Pangowahan pungkasan]]
[[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 08:13, 8 Agustus 2006 (UTC)
 
::Siap!!!! sugeng liburan. [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 04:56, 12 Agustus 2006 (UTC)
 
Sugeng rawuh. Pantesan wingi tak ingak-inguk kok ora katon-katon. Katoné saiki map-bms wis mulai ramé. [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 09:20, 5 Oktober 2006 (UTC)
 
== wikibook ==
 
mas piyé yèn nggawé wikibook? katoné bisa dicicil bareng nggarapé. misalé, lagu-lagu dolanan apa tulisan-tulisan liyané kan nèk digabung bisa dadi buku.
btw, njenengan sregep banget gawé péta tata surya. cita-citané astronot to? :)
[[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 06:40, 7 September 2006 (UTC)
::Mas, nèk ngajoaké wikibook ki nang [http://meta.wikimedia.org/wiki/Requests_for_new_languages kéné]? sing basa jawa anané ''wikitionary.''[[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 05:56, 14 September 2006 (UTC)
Mas, njaluk tulung dadi pendhukung proposal wikibooks. aku wis [http://meta.wikimedia.org/wiki/Requests_for_new_languages#Javanese_Wikibooks request]
[[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 08:01, 19 September 2006 (UTC)
:Nèk arep njajal nang ''incubator'' kuwi kudu ijin sik? apa bisa langsung? (anggoro) [[Panganggo:202.165.40.50|202.165.40.50]] 10:05, 20 September 2006 (UTC)
Aku wis nyoba gawé nang [http://incubator.wikimedia.org/wiki/Test-wp/jv]. Nèk bisa ditulungi, aku tak liburan nang incubator sik. [[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 15:10, 21 September 2006 (UTC)
 
== :) ==
 
Thank you for the welcome :)
 
== artikel pilihan ==
 
mas, katoné wiwit aku mèlu wikipédia iki nganti saiki kok [[Cithakan:artikelpilihan|artikel pilihan]] ora naté diganti. Ana idhé?
[[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 12:19, 5 Oktober 2006 (UTC)
 
::he he he... aku lagi mlebu dina iki. sepurané, mas, mumpung esih bada! {{Paraf|Anggoro|ang}} 06:01, 31 Oktober 2006 (UTC)
 
== paugeran ==
 
Aku ''ngopi'' pedoman gawé judhul artikel seka basa Indonesia (durung tak terjemahké), nah perkarané ki ana perkara-perkara sing kudu dirembug. Coba panjenengan priksani ing [[WP:PMAA]]. Kira2 ana sing perlu diowahi? Suwun. (Panjenengan lagi cuti, ya? ketoké lagi musim cuti akhir2 iki)
<font color=red>[[User:Anggoro|ang]]</font><sup>[[User_talk:Anggoro|rembugan]]</sup>07:52, 15 November 2006 (UTC)
 
:Suwé temen gak katon. aku butuh pitulungan panjenengan ing voting wikibooks nang [[Incubator:Incubator:Administrators|kéné]] <font color=red>[[User:Anggoro|ang]]</font><sup>[[User_talk:Anggoro|rembugan]]</sup>06:22, 20 November 2006 (UTC)
 
rembugané nang [http://jv.wikipedia.org/wiki/Dhiskusi_Wikipedia%3APaugeran_maringi_nami_artikel#wonogiri_apa_wanagiri kéné], bèn kesané resmi :) <font color=red>[[User:Anggoro|ang]]</font><sup>[[User_talk:Anggoro|rembugan]]</sup>08:04, 21 November 2006 (UTC)
 
== memuat gambar di su ==
 
halo, saya sysop di [[:su:|su]] anda telah memuat gambar di su, sebaiknya anda menambah keterangan asal gambar / sumber gambar dan jenis lisensinya.. kini tersedia templat/citakan jenis lisensi disana [[:su:Kategori:Citakan Gambar|kategori Citakan Gambar]], terimakasih --[[Panganggo:TottyBot|TottyBot]] 07:56, 23 November 2006 (UTC)
 
== Re:Mohon Saran ==
 
Sami-sami Kang. Sugeng makaryo kémawon. Nyuwun ngapunten nggih, sumbangane mboten kathah. --[[Panganggo:Mssetiadi|tedi]] 07:07, 24 November 2006 (UTC)
::Hihi, Mas Slamet iku iso ae. Aku kan jv-1. Mas Slamet iku jv-2. Mesthine njenengan luwih apik tho Mas. Ummm, piye ya critane. Bapakku tau nang [[Kabupaten Magelang|Magelang]] 14 taun (''ning aku gak melok''). Njur aku nang [[Yogyakarta|Yojo]] 7 taun. Nang [[Kabupaten Purwareja|Purworejo]] 2 sasih. Nang [[Kabupaten Tuban|Tuban]] 1 sasih. Ya wes ngono critane. --[[Panganggo:Mssetiadi|tedi]] 07:19, 24 November 2006 (UTC)
 
== wengi ==
 
wah jan-jané ya rada gela ora ana panjenengan. ning ya lumayan dadi bisa ngrembug sawetara prakara sing (pancèn) luwih gampang dirembug langsung. nèk jaréné mas revi, kantoré panjenengan cedhak kantorku. kapan-kapan piyé yèn makan siang bareng nang KTS utawa semanggi? (btw, nèk ndeleng fotoné, aku kudu ngundang "pak" dudu mas, ya? lan sopané kayané kudu nganggo basa krama ki)
<font color=red>[[User:Anggoro|ang]]</font><sup>[[User_talk:Anggoro|rembugan]]</sup>04:31, 8 Desember 2006 (UTC)
:sampun tuntas kaleksanan. Nuwun séwu, aku akhir2 iki lagi akèh gawéyan numpuk :( <font color=red>[[User:Anggoro|ang]]</font><sup>[[User_talk:Anggoro|rembugan]]</sup>12:15, 12 Desember 2006 (UTC)
 
== vandal ==
 
aku wis maca kelakuané cah kuwi. lagi tak gawé cithakan <nowiki>{{Vandal}}</nowiki>. sumangga nyobi...
<br>[[Panganggo:Anggoro|anggoro]] 07:45, 15 Desember 2006 (UTC)
 
==Wanwa==
Pak Slamet bareng tak-deleng ing bausastra, tibakné tembung Jawa kanggo 'benua' iku dudu 'wanwa' nanging 'bawana' sing luwih apik. Mengko suntingané pak Slamet tak-owahi ya. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 09:09, 4 Januari 2007 (UTC)
 
==Ngoyak setoran==
Kebetulan minggu-minggu kepungkur rada sepi neng kantor, dadi bisa nulis-nulis artikel. Ngomong-ngomong sajané aku uga isin mas karo wikipedia Sundha. Masa luwih akèh mereka. Pak Slamet sumabangsihé kanggo Wikipedia Jawa akèh ya! Nuwun séwu aku ora akèh nyumbang ing Banyumasan ... [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 08:46, 23 Januari 2007 (UTC)
 
:Aku ya wis rada alon-alonan kok mas. Ngomong2 éjaan karasidenan iku nganggo e dadi "Karesidenan". Yèn ing basa Jawa mungkin bisa uga ditulis "Karesidhenan". [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 09:08, 23 Januari 2007 (UTC)
 
:Suwun ya mas bab karesidenan! [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 06:17, 24 Januari 2007 (UTC)
 
:Iya mengko tak-wacané. Ing id: Jawa Tengah dadi artikel pinilih, mbokmewana ing jv: uga bisa dadi artikel pinilih. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 06:45, 24 Januari 2007 (UTC)
 
== Kantoran ==
Isih neng kantor ta? Syukur nek ora banjir! Ati-ati neng dalan ya pak! Aku nek ora ana halangan minggu ngarep kudu neng Jakarta. Mungkin bisa ketemu kapan2. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 09:39, 2 Februari 2007 (UTC)
 
:Oh iya salam! Mengko aku telpon yèn wis tekan. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 09:48, 2 Februari 2007 (UTC)
 
== banjir ==
nuwun séwu, mau nélpon nang kantor gak bisa2, terus nelpon hp kok jebul garwané panjenengan sing nampa. aku mung arep takon banjir apa ora. syukur, jebul ora kebanjiran. aku ya aman2 waé. [[Panganggo:Anggoro|ang]] 07:47, 6 Februari 2007 (UTC)
 
:Alhamdulillah kabèh ora ana alangan. rada ketar-ketir amarga bojoku lagi meteng tuwa. :) [[Panganggo:Anggoro|ang]] 08:16, 6 Februari 2007 (UTC)
 
amin... [[Panganggo:Anggoro|ang]] 09:13, 6 Februari 2007 (UTC)
 
==Jakarta==
Pak aku wis teka neng Jakarta ... ning HP-ku mati. Mengko kopdar ya! Salam. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 04:09, 7 Februari 2007 (UTC)
 
:Ya wis mengko bisa diatur kepenake kepriye, suwun! Tak-kira isa nganggo flexi nanging telkomnet lagi down saiki. Aku arep nyang Solo dhisik pirang dina. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 06:49, 8 Februari 2007 (UTC)
 
::Mengko tak-cobane telpon. Isih ngerti telponku ta? [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 07:02, 8 Februari 2007 (UTC)
 
piyè, dadiné arep kapan? ngomong2, aku lagi ora bisa aktif akhir2 iki. tak nerjemahaké sik waé. [[Panganggo:Anggoro|ang]] 09:43, 13 Februari 2007 (UTC)
 
::Nuwun séwu durung ngerti kapan kudu lunga nyang Sala ... Ngomong2 wis tau mirsani kaca [[:commons:Gamelan|iki]] durung ? [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 14:34, 13 Februari 2007 (UTC)
 
mengko gampang perkara patemon iku. aku saiki lagi dadi "suami siaga", nèk prakiran dhokter udakara pungkasan pebruari nganti awal maret. [[Panganggo:Anggoro|ang]] 08:21, 14 Februari 2007 (UTC)
 
Aku wingi takon karo Anggoro apa sumedya dadi birokrat. Dheweke sanggup nanging uga ngajo'aké 'njenengan. Kepriyé? Karo ngomong2 minggu iki bakal ana kopdar. Wingi tak-coba tak-telpon ora mlebu. Salam! [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 10:04, 18 Februari 2007 (UTC)
 
:Matur nuwun tanggepané! Nek ngono mas Anggoro tak-dadekake birokrat! [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 08:05, 19 Februari 2007 (UTC)
 
 
matur nuwun, kang!! [[Panganggo:Anggoro|ang]] 09:49, 20 Februari 2007 (UTC)
 
== Undangan ==
Halo. Kami akan mengadakan pertemuan dengan tim dokumenter Wikipedia. Jika Anda berminat bergabung. [[:id:Wikipedia:Kopi_darat_dengan_Nic_Hill|daftarkan nama pengguna Anda segera]]. Salam [[:id:User:Borgx|borgx]]<sup>([[:id:User_talk:Borgx|kirim pesan]])</sup> 01:53, 21 Februari 2007 (UTC)
 
==Umah==
artikel [[Umah ibadah]] takpindhah nang [[Omah ibadah]], ya? katoné luwih pas. [[Panganggo:Anggoro|ang]] 06:11, 21 Februari 2007 (UTC)
:wis tak ganti. nèk nang majalah2 basa jawa sih nganggoné omah. aku nemu tembung ''umah'' nang situs2 malaysia. :) [[Panganggo:Anggoro|ang]] 07:30, 21 Februari 2007 (UTC)
 
==lairan==
Nyuwun séwu lagi nongol saiki. alhamdulillah anakku lair setu wingi. nyuwun pandonga supaya si jabang bayi bisa ngadhepi kahanan ndonya kanthi becik lan tansah éling marang sing kuwasa. [[Panganggo:Anggoro|ang]] 03:32, 28 Februari 2007 (UTC)
 
==pilihan==
:ok. mung nangwayang iku ora ana gambaré babar blas. mengko tak tambahi. nèk gambar pilihané apa? aku ora naté nggatékaké gambar2. :) [[Panganggo:Anggoro|ang]] 07:03, 1 Maret 2007 (UTC)
 
matur nuwun mas. wis tak pasang. katoné sing gambar [[kendhang]] kuwi seka common, ya? nèk wis ana nang common ora susah diupload ulang bisa kok, kaya sing tak patrapaké ing artikel [[wayang]].[[Panganggo:Anggoro|ang]] 09:03, 1 Maret 2007 (UTC)
 
==Piranti gamelan==
Ya pak mengko tak-cobane. BTW ing museum Nasional ugi komplit ana piranti wayang. Ing Sala mungkin bisa foto paraga2 wayang. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 16:37, 2 Maret 2007 (UTC)
: aku sakjané arep mèlu nambahi, mung buku2ku saiki lagi ditumpuk nang gudhang :( [[Panganggo:Anggoro|ang]] 08:50, 6 Maret 2007 (UTC)
 
== Undangan seminar ==
Halo, Wikipedia Indonesia diundang untuk membawa acara seminar di Universitas Bina Nusantara. Jika Anda berminat, Anda bisa menghadirinya. [[:id:Wikipedia:Kopi darat Wikipediwan dan Wikipediwati/Jakarta (17 Maret 2007)|Lihat informasi detilnya]]. Salam [[:id:User:Borgx|borgx]]<sup>([[:id:User_talk:Borgx|kirim pesan]])</sup> 05:05, 8 Maret 2007 (UTC)
:matur nuwun. wah jané aku kepingin ketemu Pak Slamet, jé! [[Panganggo:Anggoro|ang]] 06:41, 21 Maret 2007 (UTC)
 
==Kerajaan==
Oh iya matur nuwun. Sakjané aku uga arep nulis artikel2 bab Raja2 Jawa. Nanging yèn olèh nuwun séwu tak-owahi ya judulé mas dadi Karajan utawa Karaton supaya luwih nJawani. Yèn ora kerunguné terlalu Indonesiawi. Suwun! [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 05:26, 8 Maret 2007 (UTC)
:aku setuju. menggo gugur gunung nyunting kerajaan eh karajan [[Panganggo:Anggoro|ang]] 03:30, 9 Maret 2007 (UTC)
::aku nyoba sithik2 nambahi karo nyunting. mung aku luwih cocog karo periodisasi vèrsi en tinimbang id, dadi ora ana kerajaan medang (lan beciké ditulis medhang). tembung medhang wis ana jaman sanjaya lan lumrahé kanggo tetembungan sadurungé nyebutaké kutharaja (ibukota), upamané "''i mdang ri poh pitu''" (jaman balitung), "''i mdang-bhumi mataram''" (jaman dyah wawa), "''I mdang I bhumi mataram I watu galuh''." ning ya wa-Allahu-alam, wong ya aku durung naté urip nang abad ka-10 he he he. ning yèn manut pakem sing ditulis para ahli sejarah, umumé mpu sindhok mlebuné nang Mataram lan pambukané Tawlang-Kahuripan lan mlebu ing pérangan dhéwé, yaiku Wangsa Isana [[Panganggo:Anggoro|ang]] 07:12, 9 Maret 2007 (UTC)
 
==Sami-sami==
Sami-sami Mas. Wong Wikipedia-an iku sing penting enjoy kok ya. Ning ya nuwun sewu banget lho, nek nggawe artikel nang [[Basa Jawa]] ketoke durung wani. Iseh jv-1 seh. Mengko ndak diseneni wong sekampung lha isen akuu. Hehe. Sugeng makaryo kemawon --[[Panganggo:Mssetiadi|tedi]] 20:01, 13 Maret 2007 (UTC)
 
==pancenaBot==
Matur nuwun, sugeng tetepangan...:) iki bot dolananku, lagi njajal thok. [[Panganggo:PancenaBot|PancenaBot]] 04:41, 30 Maret 2007 (UTC)
: he he he, ayo rame2. iki lagi nyoba2, isih durung lancar. apa maneh internet kantorku lagi lelet. [[Panganggo:Anggoro|pancenaBot]] 04:16, 2 April 2007 (UTC)
kuwi sing ngowahi aku kok he he he mengko tak login nèk ngono [[Panganggo:Anggoro|ang]] 09:50, 5 April 2007 (UTC)
 
ora apa2 kok. loh, wis digawe mad:, to? mengko tak coba mampir nang incubator. saiki syaraté angel yen ngajokake anyar. wikibooks wae rasane wis mutung aku. [[Panganggo:Anggoro|ang]] 10:07, 5 April 2007 (UTC)
:Tenang mas mengko wikibooks jv tak akali ben cepet digawe, [[Panganggo:Slamet Serayu|Slamet Serayu]] 10:17, 5 April 2007 (UTC)
 
==sumangga==
sumangga. aku kadhang sok tilik mampir, tak pikir panjenengan wis lali. butuh bantuan bot?
[[Panganggo:Anggoro|ang]] 06:45, 30 April 2007 (UTC)