Surat Al Kaafiruun: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: sl:Neverniki (sura)
c (bot Menambah: sl:Neverniki (sura))
[[pt:Al-Kafirun]]
[[ru:Сура Аль-Кафирун]]
[[sl:Neverniki (sura)]]
[[su:Al Kafirun]]
[[sv:Al-Kāfirūn]]
1.402

besutan