Uluiwoi, Kolaka: Béda antara owahan

369 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
rv
c (rv)
{{kecamatan
{{ldc}}
|kecamatan=Uluiwoi
|tipe_dati2=Kabupaten
|dati2=Kolaka
|jeneng_camat=---
|jembar=---
|penduduk=---
|jml_desa=---/---
|}}
 
== Pambuka ==
'''Kecamatan Uluiwoi''' iku salah sijining [[kecamatan]] neng [[Kabupaten Kolaka]] provinsi [[Sulawesi Tenggara]].
 
== Desa/Kelurahan ==
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Kolaka]]
 
[[Category:Kabupaten Kolaka]]