Talaga Raya, Buton: Béda antara owahan

380 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
Suntingan Fuckindonesia (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu
(←Mengosongkan halaman)
c (Suntingan Fuckindonesia (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
{{kecamatan
|kecamatan=Talaga Raya
|tipe_dati2=Kabupaten
|dati2=Buton
|jeneng_camat=---
|jembar=---
|penduduk=---
|jml_desa=---/---
|}}
 
== Pambuka ==
'''Kecamatan Talaga Raya''' iku salah sijining [[kecamatan]] neng [[Kabupaten Buton]] provinsi [[Sulawesi Tenggara]].
 
== Desa/Kelurahan ==
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Buton]]
 
[[Category:Kabupaten Buton]]