II Yohanes: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: zh:約翰二書; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: zh:約翰二書; kosmetik perubahan)
Ing sajroning layang sing cekak iki sang panulis layang njaluk rong prakara:
 
* Pisan, supaya padha ngasihi ing wong liya.
* Pindho, supaya padha waspadha marang guru-[[guru]] [[palsu]] lan ajaran-ajaran guru-guru iku.
 
== Isi ==
 
* Pambuka1-3
* Bab wigatining kasih 4-6
* Ngélikaké bab ajaran-ajaran sing salah 7-11
* Panutup 12-13
 
{{Alkitab}}
[[ug:يۇھاننا يازغان ئىككىنچى خەت]]
[[yo:Episteli Johanu Keji]]
[[zh:約翰書]]
40.198

besutan