Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

22 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: pnb:سونامی; kosmetik perubahan
 
{{artikel Dhasar}}
 
[[Kategori:Tsunami|*]]
 
[[om:Tsunamis]]
[[pl:Tsunami]]
[[pnb:سونامی]]
[[pt:Tsunami]]
[[ro:Tsunami]]
37.433

besutan