Wong Sèrbi: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: la:Serbi
c (bot Mengubah: fa:صرب‌ها)
c (bot Menambah: la:Serbi)
[[ka:სერბები]]
[[ko:세르비아인]]
[[la:Serbi]]
[[lt:Serbai]]
[[mk:Срби]]
35.118

besutan