Jepang: Béda antara owahan

54 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
-346334h355h335h.jpg
(kosmetik)
c (-346334h355h335h.jpg)
 
'''Jepang''' ([[basa Jepang]]: 日本 ''Nippon/Nihon''{{Audio|ja-nippon_nihonkoku.ogg|rungokna}}, sacara [[harafiah]]: "asal-usulé [[srengéngé]]") yaiku sawijining [[Negara]] ing [[Asia Wétan]] sing papané ing sawijining ranté kapuloan bawana [[Asia]] ing pojok kulon [[Samodra Pasifik]]. Pulo-pulo paling gedhé yaiku, saka lor ngidul, [[Hokkaido]] (北海道), [[Honshu]] (本州, pulo paling gedhé), [[Shikoku]] (四国), lan [[Kyushu]] (九州). Sapérangan pulo-pulo cilik ana ing saceraké papat pulo iki, kalebu sawijining klompok pulo-pulo cilik sing ana ing sisih kidul ing [[Okinawa]].
 
[[File:346334h355h335h.jpg|right|thumb|290px|Japan]]
 
== Réferènsi ==
2

besutan