Boksit: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: sh:Boksit
c (bot Menambah: sl:Boksit)
c (bot Menambah: sh:Boksit)
[[ro:Bauxită]]
[[ru:Боксит]]
[[sh:Boksit]]
[[simple:Bauxite]]
[[sk:Bauxit]]
35.118

besutan