Universitas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
(a)
 
(→‎Sajarah: typo)
* [[Institut]]
* [[Politèknik]]
* [[Sekolah Dhuwurdhuwur]] ( ''Sekolah Tinggi'')
 
== Deleng uga ==
78.624

besutan