Universitas: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ku:Zanîngeh
(→‎Sajarah: typo)
c (bot Menambah: ku:Zanîngeh)
[[ka:უნივერსიტეტი]]
[[ko:대학]]
[[ku:Zanîngeh]]
[[la:Universitas]]
[[lb:Universitéit]]
40.143

besutan