Sekolah dhasar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
typo
c (Sekolah Dhasar dipunalihaken dhumateng Sekolah dhasar: pasang aksara)
c (typo)
{{Pendhidhikan diing Indonésia}}
[[Gambar:Murid SD.jpg|200px|thumb||left|Murid SD]]
[[Gambar:Siswa-Siswi SD.jpg|200px|thumb|left|Siswa lan siswi SD kanthi busana muslim.]]
78.624

besutan