Sekolah dhasar: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c (typo)
(→‎Sajarah: typo)
Ing mamgsa panjajahan [[Walanda]], sekolah menengah tingkat atas disebut '''''[[Europeesche Lagere School]]''''' (ELS). Sawisé kuwi, ing mangsa panjajahan [[Jepang]], disebut '''Sekolah Dhasar''' (SD).
 
Sawisé Indonésia mardika, SD owah dadi '''Sekolah Dhasar''' (SD) padaing tanggal [[13 Maret]] [[1946]].
 
== Budaya ==
78.624

besutan