25 Juli: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ta:சூலை 25; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: mn:7 сарын 25)
c (bot Mengubah: ta:சூலை 25; kosmetik perubahan)
<b>''' 25 [[Juli]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[306]]''' - [[Konstantinus I]] mratèlakaken dados [[Kekaisaran Romawi|Kaisar Romawi]].
* '''[[1907]]''' - [[Korea]] dados protektorat [[Jepang]].
 
 
== Wiyosan ==
* '''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|25 July}}
:[[24 Juli]] – [[25 Juli]] – [[26 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:25 Julie]]
[[sv:25 juli]]
[[sw:25 Julai]]
[[ta:ஜூலைசூலை 25]]
[[te:జూలై 25]]
[[tg:25 июл]]
39.156

besutan