24 Juli: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ta:சூலை 24; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: mn:7 сарын 24)
c (bot Mengubah: ta:சூலை 24; kosmetik perubahan)
<b>''' 24 [[Juli]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 205 utawi 206 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1911]]''' - Arkeolog [[Hiram Bingham III]] manggih kitha Inca [[Machu Picchu]].
* [[1969]] &ndash; [[Program Apollo]]: ''[[Apollo 11]]'' ndharat kanthi wilujeng wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* [[1972]] &ndash; [[Klompok Bugojno]] dipuncepeng déning aparat kaamanan [[Yugoslavia]].
* [[1990]] &ndash; Pasukan [[Irak]] milai mbanjiri tapel wates [[Kuwait]]-[[Irak]].
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|24 July}}
:[[23 Juli]] – [[24 Juli]] – [[25 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:24 Julie]]
[[sv:24 juli]]
[[sw:24 Julai]]
[[ta:ஜூலைசூலை 24]]
[[te:జూలై 24]]
[[tg:24 июл]]
38.534

besutan