Bayat, Klathèn: Béda antara owahan

38 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
(genti infobox)
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupaten Klathen]
 
*Bali menyang: [[Kabupaten Klathen]]
{{Kecamatan Bayat}}
{{Kabupaten Klaten}}
78.624

besutan