Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo
c (typo)
(typo)
|dati2=Kabupatèn
|nama dati2=Klathèn
|peta=[[Gambar:Peta klathen-gantiwarna.png|180px|center]]|luas=25,64 km²|penduduk=33.004|kepadatan=1.287 per km²|kelurahan=16}}
nama camat=-|luas=25,64 km²|penduduk=33.004|kepadatan=1.287 per km²|kelurahan=16}}
 
'''Kecamatan Gantiwarna''', [[Basa Indonésia]]: Gantiwarno), iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
78.624

besutan