Gunung Tangkuban Prau: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Gunung Tangkuban Perahu dipunalihaken dhumateng Gunung Tangkuban Prau: basa Jawa
(a)
 
c (Gunung Tangkuban Perahu dipunalihaken dhumateng Gunung Tangkuban Prau: basa Jawa)
78.624

besutan