Kategori:Lair 1926: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: tum:Category:1926 births)
[[tl:Kaurian:Ipinanganak noong 1926]]
[[tr:Kategori:1926 doğumlular]]
[[tum:Category:1926 births]]
[[uk:Категорія:Народились 1926]]
[[vi:Thể loại:Sinh 1926]]
17.406

besutan