Hertz: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
{{UntukKanggo|fisikawan '''Heinrich Rudolf Hertz'''|Heinrich Rudolf Hertz}}
'''Hertz''' (simbol: Hz) iku unit [[SI]] tumrap [[frekuensi]]. Tembung Hertz dipilih kanggo mulyakaké jasa [[Heinrich Rudolf Hertz]] amarga kontribusiné jroning babagan [[elektromagnetisme]].
 
78.625

besutan