Malawi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: bjn:Malawi
c (bot Menambah: ss:IMalawi)
c (bot Menambah: bjn:Malawi)
[[be-x-old:Малаві]]
[[bg:Малави]]
[[bjn:Malawi]]
[[bm:Malawi]]
[[bn:মালাউই]]
40.556

besutan