Universitas: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: stq:Universität; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ht:Inivèsite)
c (bot Menambah: stq:Universität; kosmetik perubahan)
 
== Sajarah ==
Universitas ing donya kulon pisanan yaiku sawijining [[Akademi]] sing diadegaké taun [[387 SM]] déning filsuf Yunani [[Plato]], lan para siswané diajari [[filsafat]], [[matématika]], lan [[olah raga]].
 
Universitas-universitas sing paling wiwitan diadegaké ing [[Eropah]]:
[[sq:Universiteti]]
[[sr:Универзитет]]
[[stq:Universität]]
[[sv:Universitet]]
[[ta:பல்கலைக்கழகம்]]
38.561

besutan