Woh: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: map-bms:Uwoh
c (bot Menambah: ku:Fêkî)
c (bot Menambah: map-bms:Uwoh)
[[lt:Vaisius]]
[[lv:Auglis]]
[[map-bms:Uwoh]]
[[mg:Voankazo]]
[[ml:ഫലം]]
39.890

besutan