25 Juli: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: vls:25 juli
c (robot Modifying tt:25 июль)
c (bot Menambah: vls:25 juli)
[[vec:25 de lujo]]
[[vi:25 tháng 7]]
[[vls:25 juli]]
[[vo:Yulul 25]]
[[wa:25 di djulete]]
39.156

besutan