Konsonan untu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Konsonan gigi dipunalihaken dhumateng Konsonan untu: basa Jawa
c (Konsonan gigi dipunalihaken dhumateng Konsonan untu: basa Jawa)
78.624

besutan