Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: lv, mk, ml Mengubah: es)
[[map-bms:Tatajeneng binomial]]
[[mk:Биномна номенклатура]]
[[ml:ദ്വിപദ നാമപദ്ധതി]]
[[ml:Binomial nomenclature]]
[[ms:Tatanama binomial]]
[[nds:Bioloogsche Nomenklatur]]
370

besutan