Papua: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mr:पापुआ
c (bot Menambah: hak:Pâ-pu-â-sén)
c (bot Menambah: mr:पापुआ)
[[lv:Papua (province)]]
[[mk:Папуа]]
[[mr:पापुआ]]
[[ms:Papua]]
[[nl:Papoea (provincie)]]
35.118

besutan