Paus Bonifatius I: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: no:Bonifatius I)
 
[[af:Pous Bonifatius I]]
[[be:Баніфацый I, папа рымскі]]
[[bg:Бонифаций I]]
[[br:Bonifas Iañ]]
35.118

besutan