Sonia Gandhi: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
[r2.5.2] bot Menambah: tl:Sonia Gandhi
c (bot Mengubah: ml:സോണിയ ഗാന്ധി; kosmetik perubahan)
c ([r2.5.2] bot Menambah: tl:Sonia Gandhi)
[[ta:சோனியா காந்தி]]
[[te:సోనియా గాంధీ]]
[[tl:Sonia Gandhi]]
[[tr:Sonia Gandhi]]
[[ur:سونیا گاندھی]]
35.118

besutan