Daging: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
[r2.5.2] bot Menambah: ce:Źiźig; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: be-x-old:Мяса)
c ([r2.5.2] bot Menambah: ce:Źiźig; kosmetik perubahan)
'''Daging''' iku bagéan saka [[kéwan]] (sebagéan gedhé jaringan [[otot]]) minangka [[panganan]], kadhang-kadhang ora klebu [[iwak]], [[panganan segara]], lan [[unggas]]. Wiwitané, tembung ''daging'' dimaksudaké minangka "panganan" waé.
 
== Industri daging ing Indonesia ==
=== produksi daging mamalia ===
Ing ngisor angka produksi daging saben taun ing Indonesia
 
* [[Karnivora]]
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
[[bs:Meso]]
[[ca:Carn]]
[[ce:Źiźig]]
[[cs:Maso]]
[[cy:Cig]]
37.943

besutan