Opsterland: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
[r2.5.2] bot Menambah: an:Opsterlân
c (bot Menambah: war:Opsterland)
c ([r2.5.2] bot Menambah: an:Opsterlân)
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
 
[[an:Opsterlân]]
[[ca:Opsterland]]
[[de:Opsterland]]
35.118

besutan