Drona: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
[[image:Drona-kl.jpg|thumb|left|Bagawan Drona]]
[[Bagawan]] '''Drona''' utawa [[Durna]], iku salah sijining tokoh saka [[wiracarita]] [[Mahabharata]]. Drona iku guru para [[Korawa]] lan [[Pandhawa]]. Siswané sing disenengi banget iku [[Arjuna]]. Ing [[Kakawin Mahabharata]], Drona disetulis ''Domya''.