John Steinbeck: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
John Ernst Steinbeck dipunalihaken dhumateng John Steinbeck langkung pangalihan: Always called John, not John Ernst
c (r2.5.2) (bot Menambah: sq:John Steinbeck)
c (John Ernst Steinbeck dipunalihaken dhumateng John Steinbeck langkung pangalihan: Always called John, not John Ernst)
45

besutan