John Ernst Steinbeck: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
John Ernst Steinbeck dipunalihaken dhumateng John Steinbeck langkung pangalihan: Always called John, not John Ernst
(John Ernst Steinbeck dipunalihaken dhumateng John Steinbeck langkung pangalihan: Always called John, not John Ernst)
 
(Ora ana béda)
45

besutan