Pananggalan: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: lbe:Календарь
c (bot Menambah: oc:Calendièr Mengubah: tr:Takvim)
c (r2.6.4) (bot Menambah: lbe:Календарь)
[[la:Calendarium]]
[[lb:Kalennersystemer]]
[[lbe:Календарь]]
[[lij:Lûnäio]]
[[ln:Manáka]]
63.110

besutan