Pérak: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: lbe:Арцу
c (bot Menambah: be-x-old:Срэбра)
c (r2.6.4) (bot Menambah: lbe:Арцу)
[[la:Argentum]]
[[lb:Sëlwer]]
[[lbe:Арцу]]
[[li:Zèlver]]
[[lij:Argento]]
60.766

besutan